Login Ahli

Username :
Password :
Lupa password
Statistik Web

Jumlah Ahli : 4364
Ahli VIP : 995
Pelawat Online : 2
Jumlah Lawatan : 852927


Ahli Terbaru

  
  JimmiXzSq :: Sat,20,May,2017

  
  EPHENSIANS REUTERONOMY :: Mon,20,Mar,2017

  
  EPHENSIANS REUTERONOMY :: Mon,20,Mar,2017

  
  Ilham :: Sun,26,Feb,2017

  
  Padni binti mohd yusoff :: Wed,22,Feb,2017

  
  Padni binti mohd yusoff :: Wed,22,Feb,2017

  
  Terung :: Tue,10,Jan,2017

  
  JimmiXzS :: Mon,09,Jan,2017

  
  Muhammad Amar B Abd Aziz :: Wed,28,Dec,2016

  
  Nik nur Amira bt amran :: Sat,10,Dec,2016

  
  ahmad zamri :: Fri,18,Nov,2016

  
  Rokiah :: Wed,16,Nov,2016

  
  Awang :: Fri,11,Nov,2016

  
  NUR JAWAHIR BINTI SAZALI :: Tue,18,Oct,2016

  
  ABDUL ABBAS BIN HANIFUDDIN :: Sun,16,Oct,2016

  
  jannah :: Sun,16,Oct,2016

  
  Tajudin Bin Othman :: Sat,15,Oct,2016

  
  kamal arifin bin shamsuddin :: Wed,12,Oct,2016

  
  rosiati :: Sat,08,Oct,2016

  
  Mohd Sallehan Dino bin Salleh :: Sat,08,Oct,2016

  
  Randy Andy :: Tue,04,Oct,2016

  
  mohamad aiman bin mat lazim :: Sat,01,Oct,2016

  
  Miju Yanus :: Wed,28,Sep,2016

  
  DORA ANAK MUNOT :: Tue,27,Sep,2016

  
  Isaac Tan :: Sun,25,Sep,2016

  
  kerol :: Thu,15,Sep,2016

  
  lobes :: Thu,15,Sep,2016

  
  mohd zulhelmi b ahmad :: Sun,04,Sep,2016

  
  Hanapi Bagindo Karek :: Tue,30,Aug,2016

  
  Chang Bian :: Thu,25,Aug,2016


Berita

:: Fri,10,Jun,2016 ::
Berita Baik!! -

Bonus setiap level akan dinaikkan kepada RM10 dari RM5 sekarang. Bayaran untuk upgrade VIP pula akan dinaikkan RM10 ke RM30. Jadi siapa yg masih ahli percuma baik upgrade sekarang semasa harga masih RM20.

Terimakasih.

:: Wed,25,May,2016 ::
Pastikan Kekal Aktif -

Untuk makluman semua saya cuma bayar komisen affiliate pada ahli yang simkadnya masih aktif saja. Ahli yang simkadnya telah expired tak layak untuk dapat komisen affiliate lagi dari sistem saya ni. Akaun di te-autodownline juga akan jadi tak aktif kalau simkad expired sebab tak topup.

Admin Te-Autodownline.com

:: Fri,08,Apr,2016 ::
Sistem Upgrade -

Berita baik kepada semua pengguna website TE-Autodownline. Sistem auto-swap dah siap. Sekrg siapa yg daftar Toneexcel nama dia akan automatik naik atas. Semua upline dia yg belum daftar Toneexcel akan duduk bawah dia(jadi downline pula).

contoh A taja B..B taja C..C taja D..
A dah ahli TE..B dan C belum ahli TE..kalau D daftar TE dulu D naik atas duduk bawah A..B dan C turun bawah duduk bawah D..B dan C sebelum ni upline pada D lepas auto-swap B dan C jadi downline kpd D

Daftar Toneexcel segera. 

 

:: Sat,10,Oct,2015 ::
Group Whatsapp -

Kepada yg telah upgrade VIP sila whatsapp Admin di 0176428786 untuk dimasukkan ke Group Whatsapp. Untung kalau ada dalam group sebab boleh saling membantu dan dapat belajar tips-tips untuk jalankan bisnes ni.

:: Thu,24,Sep,2015 ::
Selamat Hari Raya -

Saya ingin mengucapkan selamat hariraya kepada semua ahli beragama Islam dan selamat bercuti pada lain. Maaf zahir dan batin.

Balik kampong jangan pula lupa untuk promosi simkad Toneexcel. Peluang berjumpa saudara mara dan kawan-kawan datang setahun 2 kali saja. Time ni lah kita nak cerita kelebihan simkad Toneexcel.

:: Wed,23,Sep,2015 ::
Pembetulan pengiraan bonus -

Makluman untuk semua.

Ada sedikit kesilapan dalam pembayaran bonus. Sepatutnya bonus cuma dibayar selepas ahli upgrade VIP tapi sistem tersilap bayar pada semua walaupun belum upgrade VIP. Saya pun baru tahu pasal ni. Pembetulan telah dibuat jadi jangan terkejut bila lihat bonus dalam ewallet berkurang sebab pembayaran bonus sebenar hanyalah selepas upgrade VIP.

Terimakasih.

:: Fri,18,Sep,2015 ::
Selamat Datang ke TE-Autodownline.biz -

Terimakasih kerana melayari website ini. Peluang sudah ada didepan mata. Hanya yang berani bertindak saja yang berpeluang meraih kejayaan. 

Daftar segera dan mulakan langkah pertama anda ke puncak kejayaan.


Bantuan Online


Tel/SMS Admin :
017-6428786
email :
nikazmi1970@gmail.com

 

Follow Kami di Facebook :
 
 
 
 
ID Penaja : 5292 | IDP : 1221094 | Nama : leong kar hou | No Hp : 0196466255 | Email : larryleong98@icloud.com

Sila masukkan email anda.

Email :

Sebarang pertanyaan atau cadangan, sila kemuka di bahagian komen di bawah:
PENAFIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi bagi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.
TE-Autodownline.biz © 2015-2016 | Web Design: Biz1m.com